Меню


Розсилка новин

Головна Архів новин

0W1A6089

 

20 червня на селищній сцені відбувся концерт з нагоди десятирічного ювілею Народного вокального колективу «Яворина» Воронізької філії Шосткинського центру культури і дозвілля. Керівник колективу Микола Єресь.
Народний вокальний колектив «Яворина» розпочав свою творчу діяльність у 2011 році з легкої руки талановитої жінки Ольги Стрєльцової, яка об’єднала не менш талановитих жінок селища у маленьку співочу родину. З діяльністю Ольги Сергіївни та її професійних помічників – Сергія Стрєльцова та Миколи Єреся, пов’язані роки становлення колективу.
За цей короткий, але дуже плідний проміжок часу співоча «Яворина» бере участь у фестивалі народної творчості «Поліські барви», фольклорному святі «Купальські передзвони на хвилях Есмані», фестивалі патріотичної пісні «Партизанські зірниці» та багатьох інших конкурсах і фестивалях.
А перший пісенний конкурс, який підкорила «Яворина», був фестиваль народної творчості на Національному Сорочинському ярмарку. За результатами компетентного журі колектив виборов почесне третє місце.
З вітаннями до колективу завітали: начальник відділу культури і туризму Шосткинської міської ради – Фатун Ігор Михайлович, староста Воронізького старостинського округу – Ястребов Валерій Юхимович, жіночий клуб «Відрада», хореографічний колектив «Барвінок» Воронізької дитячої школи мистецтв - керівник Лариса Бонько, народний фольклорний колектив «Вишиванка» Клишківської філії Шосткинського центру культури і дозвілля - керівник Юрій Гончаренко, вокальний ансамбль «Мелодія» Ковтунівського старостинського округу - керівник Геннадій Філон, вокальний колектив «Калинонька», вокальний ансамбль «Берегиня» Воронізького будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів зразковий хореографічний колектив «Дарунок» - керівник Лариса Бонько та інші гості.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити



Designed by Dmitry Krolevetsky